therese johaug ol gull

Langrennsløperen har tidligere konkurrert i både terrengløp friidrett og langrenn. 15 hours agoSuveren Johaug tok sitt første individuelle OL-gull.


Therese Johaug High Resolution Stock Photography And Images Alamy

15 hours agoTherese Johaug hadde full kontroll på kvinnenes 15 kilometer skiathlon lørdag.

. Usikker på om hun satser mot OL. Hun viste deretter styrke på. Hun har 14 VM-gull derav ti individuelle og ett OL-gull.

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff. Warholm ble årets mannlige utøver etter å ha satt to verdensrekorder og tatt OL-gull på 400 meter hekk. ZHANGJIAKOUOSLO VG Therese Johaug 33 sørget for en norsk drømmestart i OL da hun knuste konkurrentene under OLs første medaljeøvelse.

Johaug om smitte før OL. I strålende sol og i ensom majestet kunne 33-åringen endelig juble. Johaug frykter tomheten etter VM.

15 hours agoJohaug har tidligere vunnet OL-gull i Vancouver 2010 men det var på stafett. 15 hours agoTherese Johaug hadde full kontroll på kvinnenes 15 kilometer skiathlon lørdag. Langrennsstjernen tok med det sitt første individuelle OL-gull.

1 day agoJohaug mistet forrige OL på grunn av den mye omtalte dopingutestengelsen. 15 hours agoJohaug tok sitt første individuelle OL-gull. Hun representerer klubben IL Nansen og har tidligere gått for Tynset IF.

15 hours agoTherese Johaug hadde full kontroll på kvinnenes 15 kilometer skiathlon lørdag. Her etter Johaug-seier i Holmenkollen i 2019. 2 days agoTherese Johaug 33 er ikke sikker på om hun ville sittet i Kina om hun hadde tatt en olympisk gullmedalje tidligere.

En annen TV 2-ekspert Petter Northug påpeker at lekene i Kina kan være Johaugs siste sjanse til å ta individuelt OL-gull. Therese Johaug knuste konkurrentene i skiathlon lørdag Foto. Therese Johaug hadde full kontroll på kvinnenes 15 kilometer skiathlon lørdag.

Juni 1988 er en norsk langrennsløper og friidrettsutøver fra Dalsbygda i Os som representerer Idrettslaget Nansen på ski og Sportsklubben Vidar i friidrett. - Jeg har følt at jeg har bortprioritert både familie venner og kjæreste. Det gjør at hun er ekstra skjerpet.

Den siste uken har hun. Jostein Overvik VG. Til det var Johaug altfor suveren da hun endelig tok sitt første individuelle OL-gull.

14 hours agoDet ble en perfekt dag for Therese Johaug på den første langrennsøvelsen i OL. 15 hours agoDet ble aldri noen reell duell mellom Frida Karlsson og Therese Johaug. Hun har veldig lyst på den og er veldig motivert.

Langrennsstjernen tok med det sitt første individuelle OL-gull. Therese Johaug i tårer etter å ha tatt sitt første individuelle OL-gull på 15 km skibytte i Beijing. Hun er Wonder-Woman.

I mål var Johaug 30 sekunder. Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson 22 er klar for OL 2022 i Beijing. Johaug ble hedret som årets kvinnelige utøver etter sine f.

Hun ble verdensmester i 30 km fri teknikk og 4 5 km stafett i Ski-VM 2011 i Oslo og på 10 km fri teknikk og 4 5 km stafett i Ski-VM 2013 i Val. 15 hours agoFullstendig overlegen Johaug vant sitt første individuelle OL-gull. Langrennsstjernen tok med det sitt første.

Marko Djurica Reuters. Therese Johaug født 25. Therese Johaug er en norsk langrennsløper som regnes blant de beste skiløpere i historien.

Karlsson har tre gull fra blant annet junior-verdensmesterskapet og. Hun har også vunnet Tour. Therese Johaug tok suverent gull.

Absolutt ingen kunne gjøre noe med Therese Johaug. 13 hours agoSPORTY PAR. Det er ikke rart hun undrer.

I én runde var hun i tetgruppa så rykket hun i fra. I skisporet er Therese Johaug 33 hennes største konkurrent. Therese Johaug var overlegen på 15 km skiathlon for kvinner og tok dermed Norges første OL-gull i Beijing.

Langrennsstjernen tok med det sitt første individuelle OL-gull. Dermed var lørdagens gull ekstra spesielt. Hva nå VM-dronning Therese Johaug mottok sitt tredje gull lørdag.

Han tok bronse i EM samme år og året før og deltok også i. Vi er på et kritisk punkt. Therese Johaug drepte alt som het dramatikk i Beijing.

Therese Johaug hadde oppnådd alt. Johaug har vunnet tretten VM-gull og ett OL-gull og har i alt 21 medaljer i OL og VM og 79 individuelle seire i verdenscupen. Therese Johaug jakter sitt første individuelle OL-gull.

12 hours agoTherese Johaug har i lengre tid vært klar på at vinterens OL blir det siste i hennes karriere og tårene trillet for 33-åringen etter at hun for første gang gikk over målstreken til et individuelt OL-gull tolv år etter at hun var med på det norske stafettlaget som tok. Konkurrentene fulgte tett bak Johaug ut fra skibyttet men i siste halvdel hadde de ikke mulighet til å følge 33-åringen. Hoff er tidligere roer og har et VM-gull fra 2013 i dobbeltsculler.

Therese Johaug hadde full kontroll på kvinnenes 15 kilometer skiathlon lørdag. 2022 0931 Oppdatert 5. Løpet tok fart ved skibytte midtveis.

Erling Braut Haaland fikk to priser. Hun kommer fra Dalsbygda i Os kommune i Hedmark. Det siste døgnet har vært kaotisk for langrennsstjernene etter at.

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff bekreftet at de var et par i 2014. I 2018 fikk hun ikke delta grunnet doping-utestengelsen. Da var det kun fire løpere i tet og Johaug var først.

Avstanden bare økte og økte og det endte med fullstendig utklassing. 12 hours agoZHANGJIAKOUOSLO VG Therese Johaug 33 kunne krysse av for det siste store målet i karrieren da hun tok sitt første individuelle OL-gull på lørdag og hun innrømmer at hun ikke vet hvor. Hun vet hun må ha den for å være komplett.

Karsten Warholm og Therese Johaug ble årets utøvere i utøverorganisasjonen Nisos kåringer for 2021. Jubelen var stor landet rundt da Therese Johaug 33 vant sitt første individuelle OL-gull i Zhangjiakou i dag- 2095 dager etter at hun sist gikk et OL-løp. Langrennsstjernen tok med det sitt første individuelle OL-gull.

Therese Johaug under 75 km x 75 km Skiathlon for kvinner under vinter-OL i Beijing 2022. Discovery TV Norge.


Pin On Typisk Norsk Typical Norwegian


Therese Johaug High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Therese Johaug Of Norway High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Cvp74kuuaaa0lm


Therese Johaug Store Norske Leksikon


Everything Has An End Www Diglogs Com Norway


Johaug 114 Image Gallery Background Wallpapers


Everything Has An End Www Diglogs Com Norway


Therese Johaug High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Therese Johaug Of Norway High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Therese Johaug Posted By John Sellers


Therese Johaug High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Pin Pa Min Lille Norge


Therese Johaug By Ole Michael Hagen 500px Sports Women Skiing Aesthetic Ole


Therese Johaug Nordic Skiing Sport Inspiration Half Marathon Training


Therese Johaug Of Norway High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Therese Johaug High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Therese Johaug The Most Beautiful Athlete In The World I Seriously Want Her Body Lopetrening Fitness Inspiration Treningsovelser


Pin On Norway Skiing In Norway

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel